terenia80 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dzięki za przepis :D :-D :) Jest bardzo udany :grin: :grin: :-D Smakuje jak z puszki. Mam zamiar dodać rybę i będzie wyśmienity. Serdecznie pozdrawiam :sad: :grin: :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokrotka Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Moim zdaniem ten paprykarz jest o wiele lepszy od tego z puszki :) U mnie już czeka w słoiczkach na spałaszowanie :roll: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Właśnie robię paprykarz zapach jest super w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anya Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czesc, jestem na forum nowa, ale od dawna ( ponad 2 lat) tu zaglądam i szukam ciekawych inspiracji. Mam w planach zrobić ten paprykarz, ale nie jestem pewna czy dodać ryz ugotowany, czy suchy. Stawiam na suchy, jednak wolałam upewnić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witaj na forum, cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona :) Ryż dodajemy suchy (surowy), dobrze myślałaś :) Robiłam ten paprykarz, bardzo dobry jest, powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.