Marron Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Składniki: ? szklanka cukru ? puszki puree kasztanowego 2 łyżki mąki ? szklanki mleka 3 białka cukier puder Przygotowanie: Wymieszać cukier i mąkę, dodać powoli mleko i puree kasztanowe. Mieszaninę gotować przez 5 minut ciągle mieszając. Ubić białka i dodać do ciasta i wymieszać. Piec w piekarniku w temperaturze 200?C przez 20-25 minut. Gotowy suflet posypać cukrem pudrem. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> http://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub http://www.marron.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 zero wyświetleń a już ocena na 5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Też mnie to zadziwiło,ale cóż może tak ma być,a my się wcinamy :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 zero wyświetleń a już ocena na 5... CO JEST GRANE MOŻE TE GWIAZDKI MOŻNA JAKOŚ USTAWIAĆ ??? to niesprawiedliwe przepisy sobie muszą przecież same "wypracować"ilość gwiazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ja myślę,że autor sam sobie ocenia swoje przepisiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Te gwiazdki to ocena danego przepisu. Każdy z nas może za pomocą tych gwiazdek zagłosować na dany przepis, i jeżeli mu dana potrawa smakowała to daje 5 gwiazdek, oczywiście wyświetlana liczba gwiazdek to będzie średnia wszystkich naszych głosów. Każdy z Forumowiczów może tylko 1 raz zagłosować na dany przepis, oczywiście jak chce to może swoją ocenę zmieniać. Autor wiedząc, że jego przepis jest dobry, może od razu zagłosować, i zazwyczaj daje 5 :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Popieram żoneczkę :wink: Ocena przepisu z czasem i tak się uśrednia - a autor wiadomo - po pierwsze zwykle już przetestował przepis, a skoro go podaje to pewnie jest on bardzo dobry jego zdaniem - nie możemy mu więc odbierać możliwości dodania oceny :razz: Co więcej - każdy może ocenić tylko raz - tak więc nie mogę zgodzić się ze stwierdzeniem, że taki sposób oceniania jest niesprawiedliwy. Zero odsłon jest dlatego, że liczba odsłon jest aktualizowana co godzinę (ze względów technicznych). Pozdrawiam serdecznie Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 aha,a ja myślałam,że autor sam nie ocenia swoich przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Marcinie dzięki za wytłumaczenie ja myślałam że ilość wyświetleń robi te gwiazdki ja jeszcze nigdy nie głosowałam A SZKODA :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 NO TO TERAZ MOGĘ SOBIE SAMA JAK NARAZIE OCENIĆ MOJĄ DZISIEJSZĄ BABKĘ :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Nie ma przeszkód, żeby oceniać własne przepisy. My z Dorotą staramy się oceniać przepisy, które wykonujemy z forum. Myślę, że te gwiazdki trochę pomagają w wyborze odpowiedniego przepisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.