Skocz do zawartości

Sałatka Szpinakowa Z Ciepłymi Kasztanami I Boczkiem


Marron

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

6-8 gałązek świeżego szpinaku

2 posiekane czerwone cebule

3 plasterki pokrojonego boczku

3-4 łyżki stołowe oliwy z oliwek

puszka kasztanów jadalnych obranych

ząbek czosnku

odrobina octu winnego

sól

świeżo zmielony pieprz

Przygotowanie:

Opłukać liście szpinaku i odstawić na bok. Posiekać cebule i kasztany. Rozgrzać patelnię, wlać oliwę z oliwek i smażyć boczek, kasztany dodając czosnek. Piec tak długo, aż kasztany przybiorą złoty kolor. Dodać ocet winny i wymieszać. Wymieszać w misce szpinak, cebule, kasztany i boczek dodając pieprzu i soli do smaku.

Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> http://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics

lub http://www.marron.pl

post-5074-1174145256_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.