Skocz do zawartości

Mięso Bez Pieczenia


renigliwice

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałam, czytałam i dojrzewałam do wypróbowania tego przepisu. W sobotę dojrzałam i......karczek ugotowany. Mężowskich achów i ochów nie było końca. Mięsko pachnie cudnie, jest kruche, daje się pokroić na cieniutkie plasterki. A my już planujemy zrobić jeszcze z łopatki, schabu i fileta z indyka. Acha, drugie gotowanie trwało 10 min. Jeśli ktoś nie robił tego mięska to czas najwyższy. Bez konserwantów, bez chemii.... a niebo w gębie. Przed autorką chylę czoła....wielkie dzięki!!!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

  • 2 tygodnie później...

Znalazłam podobny przepis http://kulinarnefantazje.blox.pl/html - Domowa szynka

Robiłam raz szynkę i raz schab. Mięso było twarde pomimo,że robiąc drugi raz gotowałam je trzy razy po 5min.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

nie będę tutaj odosobniona,zrobiłam karkówkę,nic dodać,nic ująć...przepis naprawdę super :-D wczoraj gotowałam ją w/g przepisu,tylko 5 minut, dzisiaj troszkę dłużej,około 15 minut,ponieważ byla ciut twardawa...smak,zupełnie inny niż mięsa kupne czy też wędliny, jest naprawdę pyszna :P autorce,wielkie dzięki za tak swietny przepis :P pozdrawiam serdecznie :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.