zakalec Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Skladniki: jajka (ugotowane na twardo) ser bialy cebula majonez sol i pieprz Przygotowanie: Ser rozdrobnic, jajka i cebule pokroic w kosteczke, dodac majonez i przyprawy. Pycha! Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Robię różne pasty jajeczne,ale takiej z białym serem jeszcze nie robiłam,bo nie znałam...na pewno wypróbuję :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakalec Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A tak oto wyglada przepyszna pasta jajeczno-serowa :grin: Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Spróbuje, nigdy nie robiłam pasty jajecznej, nie wiedzieć czemu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emka Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja robię podobną tylko zamiast cebuli dodaję szczypiorek wychodzi wtedy zieloniutka pasta jajeczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysia_90 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 a ja zamiast sera i cebulki ścieram świerzy chrzań (ponieważ ma lepszy aromat niż ten ze słoiczka:)) Po prostu pycha!! Jeśli oczywiście lubicie chrzan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmartah Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 A czym mozna zastąpić majonez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zos Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A czym mozna zastąpić majonez? Jogurtem gęstym. Świetna pasta i ze szczypiorkiem i bez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ameba Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja robię czystą pastę - jajka, majonez, odrobina masła i musztardy. Smaruje nią kanapki ale obowiązkowo do niej musi być sałatka: pomidor, ogórek kiszony, groszek konserwowy, por, papryka konserwowa i jabłko (ewentualnie bez) do tego cukier, sól, pieprz i majonez :) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 zamiast szczypioru często dodaję drobno posiekanej natki pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Robiłam pastę jajeczną na różne sposoby ale takiej nie znałam. Wygląda smakowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_cooker Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wypróbowałem w wersji light z chudym twarogiem i odtłuszczonym jogurtem, zamiast cebulki dodałem bardzo drobno posiekanego pora (tylko wewnętrzna nie łykowatą część), Ekstra! jak się dobrze rozetrze to pasta ma genialną konsystencję, jak pianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.