andy8 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Czy gotową masę karmelową przed rozsmarowaniem należy podgrzać,a jeśli tak to jak,włożyć puszkę do ciepłej wody,czy otwarta do mikrofali,chciałam zrobić krówkę i nie wiem co zrobić z tą masą karm. moze ktoś coś poradzi-dziękuję z góry za rady :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Broń boże nie w mikrofali-puszka jest metalowa! Jeśli nie trzymasz jej w lodówce to z rozsmarowaniem nie powinno być problemu ale możesz ją włożyć do wody i trochę podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Basga dziękuję no tak z mikrofalą to głupi pomysł :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Czasem każdemu zdarza się rozpędzić :smile: ,ja kiedyś chciałam podgrzać masło i wstawiłam do mikrofali :smile: ,zaczęło tak iskrzyć ,bo masło było w folii a nie w pergaminie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.