Skocz do zawartości

Jakie Formy Do Pieczenia?


Edytka78

Rekomendowane odpowiedzi

Może one różnią się tylko kolorem bo w KDC też takie oferują tyle że niebieskie. Podczas pieczenia nic się z nimi nie dzieje,nawet jak dotykają do ścianek piekarnika. Dla mnie jedyną niedogodnością jest to,że trzeba podkładać deseczkę podczas przenoszenia takiej prostokątnej formy z ciastem bo się wygina.Raz wylało mi sie ciasto ale potem to już podkładałam deseczkę i wszystko ok.Przy wyjmowaniu z piekarnika też tak robię bo ciasto może popękać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Ja mam foremki blaszane, szklane, silikonowe i teflonowe.Wszystkie sprawuja sie dobrze,chociaz czasem zalezy co chcemy piec np do rzadkich ucieranych ciast lepsze sa blaszane lub szklane bo w silikonowych zle sie przenosi do pieca.Do blaszanych i szklanych nie uzywam papieru tylko tluszcz w sprayu.Jedna butelka starcza na bardzo dlugo,polecam!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.