Skocz do zawartości

Jajka Faszerowane Z Pastą Z Tuńczyka


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

4 jajka 20 dag tuńczyka w sosie własnym 100 ml majonezu 2 łyżki sezamu 1 łyżka chrzanu 1 łyżka masła natka pietruszki sól, pieprz Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić wzdłuż. Żółtka wyjąć i posiekać. Tuńczyka odsączyć i wymieszać z żółtkami. Ziarna sezamu upróżyć na maśle. Tuńczyka wymieszać na pulchną masę z majonezem (część zostawić do dekoracji) posiekaną natką pietruszki, ziarnami sezamu, chrzanem i przyprawami. Pastą wyszprycować wgłębienia białek. Ułożyć na półmisku i udekorować.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.