Miuriel Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak dowodzą najnowsze badania ekspertów z Uniwersytetu Harvarda w Cambridge, najlepszą wodą do spożywania po przegotowaniu jest woda z kałuży. Taka woda, jak twierdzą naukowcy, zawiera najwięcej witamin i mikroelementów, które zostają w niej po przegotowaniu. Dzieje się tak nim. dlatego,że woda pozostaje w kontakcie z glebą z której absorbuje cenne substancje. Tak więc od dzisiaj do zupy używamy tylko wody z kałuży, im mniejsza kałuża tym lepiej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 PRIMA APRILIS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.