Skocz do zawartości

Najnowsze Badania


Rekomendowane odpowiedzi

Jak dowodzą najnowsze badania ekspertów z Uniwersytetu Harvarda w Cambridge, najlepszą wodą do spożywania po przegotowaniu jest woda z kałuży. Taka woda, jak twierdzą naukowcy, zawiera najwięcej witamin i mikroelementów, które zostają w niej po przegotowaniu. Dzieje się tak nim. dlatego,że woda pozostaje w kontakcie z glebą z której absorbuje cenne substancje. Tak więc od dzisiaj do zupy używamy tylko wody z kałuży, im mniejsza kałuża tym lepiej. :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.