Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Miuriel

Najnowsze Badania

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dowodzą najnowsze badania ekspertów z Uniwersytetu Harvarda w Cambridge, najlepszą wodą do spożywania po przegotowaniu jest woda z kałuży. Taka woda, jak twierdzą naukowcy, zawiera najwięcej witamin i mikroelementów, które zostają w niej po przegotowaniu. Dzieje się tak nim. dlatego,że woda pozostaje w kontakcie z glebą z której absorbuje cenne substancje. Tak więc od dzisiaj do zupy używamy tylko wody z kałuży, im mniejsza kałuża tym lepiej. :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

PRIMA APRILIS :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.