Skocz do zawartości

Jaja


joanna_bydg

Rekomendowane odpowiedzi

JAJA FASZEROWANE . Składniki: 8 SZT. JAJA PĘCZKEK SZCZYPIORKU,KOPERKU,NATKA PIERTUSZKI 1 ŁYŻKA MASŁO TARTA BUŁka SÓL,PIEPRZ SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA Ugotowane na twardo jaja przekroić na pół wraz ze skorupką. (Delikatnie) Wybrać jaja, drobno posiekać, dodać posiekane zioła, masło, doprawić do smaku solą i pieprzem. Napełniać skorupki. Maczać przekrojone jajko w bułce tartej i obsmażyć na rumiany kolor. podawać na gorąco

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.