Skocz do zawartości

Przepyszna Sałatka Szwedzka, Słodko- Kwaśna


Agusia

Rekomendowane odpowiedzi

5 kg ogorkow-pokroic w talarki 1/2 l octu 1/2 kg cebuli-pokroic w poltalarki 1 1/2 szklanki cukru 2 nieduze garscie soli garsc zielonego kopru Dodatkowo: na kazdy sloik: ziele angielskie, lisc laurowy,pieprz ziarnisty-po kilka ziarenek, gorczyca-po kilka ziarenek Ogorki i cebule wymieszac z sola, cukrem, octemi zostawic na 12 godzin.Z posiekanym koprem wymieszac bezposrednio przed wlozeniem do sloikow. Wymieszac z powstala zalewa i nakladac do sloikow razem z przyprawami. Pasteryzowac ok. 5-10 min.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.