basga Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Może barwa zależy od długości gotowania albo od ilości pyłku na kwiatkach...Z imbirem nie robiłam a w tym roku nie robię,bo mam jeszcze zapasy.Robiłam nalewkę imbirową z cytrynami i już jej nie ma i do tego się przymierzam jeszcze a z nowych przepisów to...póki co studiuję te książeczki z serii Przepis na zdrowie i tam jest parę intrygujących przepisów.Teraz to zastanawiam się nad wykorzystaniem kwiatów czarnego bzu i lipy bo wkrótce będzie kwitła.Robiłam nalewkę na spirytusie z kwiatów kasztanowca-taką do nacierań,stłuczeń,żylaków itp ale jeszcze naciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ooo... same ciekawe przepisy Basiu :D jakbyś miała chwilkę to podzielisz się nimi z nami? :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.