Skocz do zawartości

Przekrawanie Biszkoptu


Gość rubi

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie...tez uzywam długiego noza z ząbkami.Biszkopt wyrzucam z blaszki w ktorej sie piekł...i przekładam na niską blaszke <bez jednego brzegu>,przekrawam go na wysokosci brzegu tej blaszki w ten sposob nie zjedziesz za nisko nozem i nie uszkodzisz dolnej warstwy....powodzenia...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

TO ZAJĘCIE POZOSTAWIAM MĘŻOWI .. :)

Też się pod tym podpisuję, od czasu do czasu też mi pomaga w przekrawaniu biszkoptu - no i muszę powiedzieć, że wychodzi mu całkiem, całkiem :) :-D :-P

Moja mama też woła tatę do przekrawania biszkoptu, no i też potrafi go przekroić na równe części :-)

Ach, Ci faceci :-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.