Skocz do zawartości

Sernik Z Jogurtu


Kasiulek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :razz: Ktarzynko! przecie jest napisana temperatura pieczenia 160-170 stopni :grin: .

A poza tym bardzo ineresujacy przepis ciekawe czy ten serniczek jest puszysty i czy nie opadnie?Pozdrawiam!

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Wielkie dzięki Jolanto, ale Kasiulek już zamieścił zmiany. Pozdrawiam
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kasiulek... upiekłam wczoraj twoj serniczek, ale jak wspominalam, nie kupilam nigdzie jogurtu balkanskiego, wiec zrobilam z jogurtu naturlanego, bardzo gestego, wyszedl...SUPER!!! tak więc Kasiulek, mozna robic ten serniczek z innych, ale jak zaznaczylas, bardzo gęstych jogurtow...Ksiulek, serniczek wyszedl bardzo pulchny, wilgotny i naprawde wyrosl wspaniale... ciasto w/g twojego przepisu...PIERWSZA KLASA.... pozdrawiam Kasiulek i dziekuje za swietny przepis... Jola :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A propos jogurtów-widziałam w TV jak mieć gęsty jogurt-należy jogurt wylać na gęstą gazę lub papierowy ręcznik na sicie i odstawić do odcieknięcia a potem użyć.Nawet sporo płynu wyciekło.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.