Kasiulek Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 emcyber nie poddawaj się... mi np. nigdy nie wychodzą ciasta drożdżowe ale próbuje :sad: może w konću się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcyber Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ehhh no może masz rację poprobuje jeszcze troche moze znajde przepis na idealny sernik dla mnie:D fajnie by było bo u mnie w domu wszyscy lubia serniki :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Powtórzę się- użyj fixu do sernika. Moja ciotka- która zapewniam was z ręką na sercu nie należy do dobrych kucharek użyła tego sernika fixu- mówi, że jej nie opadł. Polecam i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Kasiulek zrobiłam tak jak poleciłaś dodałam sernix firmy oetker,nie opadł dużo tylko troszeczkę i bardzo,bardzo delikatny jak puch dzięki serdeczne za tę podpowiedź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja też do sernika czarno- białego użyłąm tego fixu ;) opadł odrobinę... ale sernik ma to do siebie, że opada :) Fajnie, że smakowało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Kasiulek, ja dziś będę piekła ten serniczek, przeczytałam juz całe forum na jego temat i zaraz jeszcze lece po fix do serniczka:) Dam znac czy wyszło, mam nadzieje, ze tak, bo robie go na jutrzejsza imprezke imieninową;) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Kim- no to powodzenia życzę!! Napiszę jeszcze raz w razie czego. Masa do tego sernika nie wymaga długiego mieszania- wystarczy tylko tyle aby połączyły się wszystkie składniki. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaczynam..;) Biszkopty juz w tortownicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Serniczek pyszny, bardzo szybko znikł ze stołu...dziękuję za świetny przepis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola32 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 W sernikach wlasnie o to chodzi ,ze tylko laczymy skladniki a nie wbijamy powietrze,bo im wiecej go tym piekniej wyrosnie ale i duzo opadnie.Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysiasto Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Następnym razem spróbuje z ty fixem bo bardzo opadł ale jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walentyna Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Witaj Kasiulek.Przeczytałam uważnie wszystkie posty , rady i jutro sie skusze na ten sernik , jeszcze nigdy nie piekłam sernika , jak upiekę to napiszę jak mi wyszedł . Dziewczyny takiego smaka "narobiły" tymi zdjęciami sernika... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Walentynko powodzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walentyna Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Sernik jest przepyszny, bardzo delikatny w smaku , puszysty ... Udało mi się kupić jogurt bałkański , trochę za długo go w piecu przetrzymałam ale sąsiadka mnie zagadała :P około 50 - 55 minut starczy. a o to mój serniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.