Gość Moniek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :arrow: Składniki: 1 opakowanie wafli tortowych kostka margaryny 1 szklanka cukru 5dag kakaa 1/2 paczki mleka w proszku 1/2 szklanki wody lub mleka Wykonanie: Cukier zagotowac z wodą, az sie rozpuści. Wyłaczyć z gazu, wrzucić margarynę i mieszać, aż sie rozpuści. Dodać do tego mleko w proszku (mieszając). Na koniec dodac 5dag ciemnego kakaa. Dokladnie wymieszać. Potem smarowac polewę na wafle, dobrze dociskając. Włożyć do lodówki, aż ostygnie. Kroić w prostokąty pionowo! Życzę smacznego i prosze o komentarze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 zgadzam sie z toba ze sa super sama mam taki sam przepis na wafle pozdrowienia :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A co to znaczy pół paczki kakao? paczki są różne, podaj proszę ile dkg trzeba dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ja mam przepis na 1 szkl.mleka w proszku i 0.5 szkl.cukru trzeba 2 łyżki kakao.Jak dasz więcej to będą bardziej czekoladowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moniek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Przepraszam;p Potrzeba 5dag kakaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.