zuziorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Mąż przywiózł z Brazylii ser na grilla, lub do smażenia na pateli. Rewelacja, z wierzchu się przypieka a środek mięciutki, o smaku nie wspomne.... Jestem ciekawa czy ktoś z was spotkał się z czymś podobnym, może widział go na naszych sklepowych półkach? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja niestety nie spotkałam się z takim serem,piekłam na grillu jedynie ser feta...był smaczny,ale ten Twój też pewnie super smakuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwojskaPiwniczka_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja kiedyś jadałam taki ser w Szwajcarii, był to specjalny ser do raclette. Również się nie przypalał tylko robił się taki kremowy w środku. Niestety nie mogę znaleźć jego nazwy. Jak zapytam męża to dam Ci znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagotowana Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Uwielbiam pieczone/smażone sery! Zwłaszcza pleśniowe w dobrej panierce, a do tego lekka sałatka... Mmmm palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja też nie widziałem, ale bardzo lubię. Czasami sobie robię w panierce jak kotleta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja ostatnio jadłam właśnie plaster żółtego sera w chrupiącej panierce - pychotka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Camembert smażony w panierce i dżem żurawinowy...mmmmm pycha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Też słyszałam, że to pyszne - muszę się kiedyś skusić :) My camemberty jadamy z grilla - też pycha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.