jot Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Hej :grin: :razz: :lol: :roll: spróbujcie bo warto. jestto surówka, która ma bardzo dziwny zestaw składnikowy , ale jest wspaniała i każdy chociaż raz powinien ją zrobić marchewka utarta na grubej tarce ser żólty starty na grubej tarce majonez + smietana gęsta 18% , bądż 12% czosnek przeciśnięty przez praskę jeżeli chodzi o proporcję to tyle samo marchwi ile sera żółtego , a czosnku to trzeba dopasować do swojego smaku pieprz i sól też się dodaje we własnym guście i smaku, ja nie dodaje bo używam majonezu kieleckiego a on sam w sobie jest ostry, bądż majonez robie sama na ostro wszystko wymieszać i surówko- słatka jest git :-D :roll: :lol: :lol: :roll: :roll: :razz: Podaje ją do drugiego dania lub na stół jako przystawka do zimnej płyty, jak również do dań z grila SPRÓBUJCIE NAPRAWDĘ WARTO :mrgreen: :lol: :roll: :lol: :roll: mało pracy , aniebo wgębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ciekawa ta surówka już jest w moim zeszycie muszę ją spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Robiła podobną tylko bez sera , była pyszna :mrgreen: Koniecznie muszę teraz zrobić z serem. Polecam pycha dla wielbicieli czosnku :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 spróbujcie jest pycha :wink: :wink: :wink: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 nam ta surowka nie smakowala, po obiedzie zostala prawie cala, moze bez sera by byla lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.