Klosewik Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Migdały ( obrane w słupki) zbrązowić delikatnie na oliwie, dodać wyciśnięty ząbek czosnku. Chwilę podsmażyć, ale nie przypalić ! Zdjąć z ognia, dodać trochę octu balsamicznego ( 1- 2 łyżki, według smaku), wsypać 1/2 opakowania przypraw sałatkowych ( np. Knorra). Dodać łyżkę miodu, sól, pieprz do smaku. Ciepłym sosem polać sałatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.