Skocz do zawartości

Zupa Z Porów- Taniocha-pychota


ulinek77

Rekomendowane odpowiedzi

Zupa z porów Na ok. 4 litry wody wrzucić 3 kostki rosołowe. Dodać starkowane 3 marchewki i 2 pietruszki oraz pokrojone ½ kg pieczarek. 3-4 pory pokroić w ½ talarka, podsmażyć na maśle i wrzucić do zupy. Wszystko razem podgotować. Do tego wrzucić malutkie klopsiki zrobione z ½ kg mięsa wieprzowego, przygotowanego jak na kotlety mielone. Na koniec zaprawić serkiem topionym (2 serki – smak śmietankowy i 2 serki smak pieczarkowy). Zupę można ugotować wcześniej, a serki dodać przed podaniem. A podajemy we fleczarkach z bułką kajzerką.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.