ina12 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 25 dag filetów śledziowych 3-4 winne jablka 2 cebule pęczek szczypiorku 2 łyżki cukru olej, sok z cytryny, sól, pieprz Obrane jabłka pokroić na kawałki i skropić z sokiem z cytryny, przełożyć do garnka, dodać cukier i udusić. Gdy się rozgotują, ostudzić, dodać drobniutko pokrojoną cebulę, posiekany szczypiorek, przyprawić solą i pieprzem. Ułożone na półmisku filety śledziowe pokryć masą jabłkową, polać olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.