zuziorek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Posłużyłam się pomysłem Beatuska http://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...1&hl=krówka i wyszło mi super cicho. Pierwsze, które zeszło w zastraszająco szybkim tempie: Biszkopt z 4 jaj Truskawki Masa śmietanowa : 0,5l kremówki ubić z cukrem waniliowym i dwoma śmietan fixami Bezy Masa krówkowa : ja zrobiłam 20dkg krówek rozpuściłam w połowie kostki masła Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Zuziorku mysle ze biszkopt pieklas razem z truskawkami? Bardzo smacznie wyglada to ciacho!!Ze wzgledu na to ze biszkopt jest lekkim ciastem czy owoce nie opadna na dol? Jak masz sposop to prosze o podpowiedz.Pozdrawiam :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo_23 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Jolu te truskawki wyglądają raczej na surowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Elmo ma rację, truskawki ułożone są na upieczonym biszkopcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dzieki dziewczyny!!! :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 na wzór przepisu zrobiłam inna wersję: biszkopt, brzoskwinie, krem karpatkowy, bezy i gotowa masa karmelowa. Ciasto robi sie w mig bo oprócz biszkoptu wszystko to półprodukty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baśka96 Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Zuziorku, ciasto prezentuje sie pięknie, gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.