Basia K Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Platy sledziowe (matjasy) plastry pomidorów czosnek oliwa tymianek,sól,pieprz Czosnek rozgniesc,dodac sól,pieprz, odrobine oliwy. Na kazdym placie sledziowym rozsmarowac ta "czosnkowa paste".Zwinac w rolmopsy,ewentualnie spiac wykalaczkami. Na pólmisku poukladac plastry pomidorów,na kazdym postawic sledziowy rulonik,posypac tymiankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.