Gość nieBOnie Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wypadlo mi calkiem przypadkowo przygotowac swieza fladre, zupelnie jednak nie wiem jak sie do tego zabrac. nie wiem jak oczyscic te rybe ze skory :grin: prosil bym o wskazowki i ewentualne przepisy co dalej z niej mozna przyzadzic. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 KLIK wystarczy jak zjedziesz na dół strony a tam znajduje się filmik na którym pokazane jest "oprawianie" ryby krok po kroku... a tutaj KLIK krok po kroku na fotografiach jak powinno sie filetować flądrę oraz tutaj KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.