Skocz do zawartości

Panierka


apollyon

Rekomendowane odpowiedzi

Tematu takiego nie spotkałem w problemach, więc piszę...

Otóż, zaczyna mnie mierzić panierowanie kotletów w bułce i w jajku... to nieprzeciętny banał... Próbowałem z maką, ale ogólnie próby są mizerne, bo maką mi odchodzi podczas smażenia, zostając na patelni? co z tym fantem zrobić??

Ostatnio, wykorzystując jeden przepis, eksperymentowałem z musztardą i maką. Niestety, efekt ten sam. musztarda bynajmniej nie wytrzymała procesu transportu z deski na patelnie, nie mówiąc już o tym że się do wszystkiego kleiła, z moimi palcami przede wszystkim... Czy ktoś może eksperymentował z jakimś innym tworzywem na "panierkę"?? jeśli tak, to zapraszam do podzielania się tą wiedzą...

Ja, w swoich badaniach doszedłem do wniosku, by schaboszczakowi, czy też filetowi dodać trochę humoruy, iż dobrym pomysł jest zacząć przyprawiać bułkę, którą się panieruje. Niestety, na razie pomysł ugrzązł, z względu na źle dobierane proporcje...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dzięki mimo starań zdublowałem temat... postaram się go jednak jakoś wykorzystać... Jakim cudem można coś opanierować na Ketchupie, czy na rzeczonej musztardzie?? Wymaga to jakichś konkretnych rodzajów Ketchupu/musztardy czy też sposoby ich nanoszenia i panierowania??

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.