Skocz do zawartości

Ryz Na Mleku


zakalec

Rekomendowane odpowiedzi

Przygotowywane przez moja babcie... Skladniki: - ryz - mleko - cukier - smietana Przygotowanie: Poslodzic smietane do smaku. Ryz ugotowac na mleku. Minus tej potrawy to to, ze trzeba podczas gotowania caly czas mieszac, a potem trzeba przkryty garnek przechowywac w pierzynach, bo potrawe ciezko odgrzac gdyz sie przypala. Podawac na cieplo polane slodka smietana.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.