grumko Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jajecznica na czosnku coś z gatunku banału kulinarnego: szybkie i bardzo smaczne :razz: Składniki: 2 jajka, 3 ząbki obranego czosnku, łyżka masła, sól i pieprz do smaku Czosnek posiekać w drobne plasterki i lekko zrumienić na maśle. Na czosnku zrobić jajecznicę z samych białek. Po usmażeniu zdjąć z ognia, dodać żółtka, wymieszać. Doprawić do smaku. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olusia Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Aż prosi się by skroić i lekko przysmażyć razem z czosnkiem ostrą papryczkę chili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.