Beti 1 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 2 kg grzybów odgotowanych 1 kg cebuli pokroić w krążki i udusić w 1 szklance oleju Następnie wszystko razem wymieszać z : 1 koncentrat pomidorowy 0,5 szklanki octu 2 łyżki soli 4 łyżki cukru ziele angielskie, liść laurowy Pasteryzować 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Beti a ile ma być koncentratu bo nie napisałaś? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.