iwona30 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Składniki: 1 litr wody 0,5 litra octu 4 dkg soli 8 dkg cukru fasolka szparagowa. Wykonanie: Fasolkę szparagową obgotować w lekko osolonej wodzie i nałożyć do słoików. Zalewa: Gotową zalewę wlać do słoików z fasolą i pasteryzować 10 minut. Do słoików dekoracyjnie można dodac marchewkę i czosnek. Jeżeli ktoś nie lubi ostro to trzeba zmniejszyć ocet do swojego smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Zrobiłem kilka słoików...resztę zamroziłem ;) Dałem trochę mniej octu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.