Gość bogusia64 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 proszę o pomoc w upieczeniu ciasta " KROKODYL" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Tutaj dziewczyny pisaly o takim ciescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilenka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilenka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilenka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 w sklepie widziałam zielony krem dekoracyjny schwartau, używał ktoś ? w przeciwnym razie pozostaje jedynie barwnik spożywczy. zdjęcia oczywiście nie są moje, sciagnięte z googli ( żeby nie bylo :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dzięki Emilenko, że ściągnęłaś i wkleiłaś te zdjęcia. Będziemy wiedziały, jak robić krokodyla krok po kroku. A może masz dostęp do jeszcze innych torcików o nietypowych kształtach? Najlepiej też , jak wykonać po kolei. Proszę o dalsze zdjęcia. Pozdrawiam Cię serdecznie. Renia :P :P :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogusia64 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dziekuje bardzo za fotki.bo nie wiedzialam kompletnie jak sie za to ciasto zabrac.Biszkopt przeklada sie masa?Bo na zdjeciach nie widze aby byl przekladany.Ale to chyba kazdy wykonuje wedlug uznania,tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Bogusiu " jeśli nie chcesz mojej zguby , krokodyla daj mi luba " ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilenka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dziekuje bardzo za fotki.bo nie wiedzialam kompletnie jak sie za to ciasto zabrac.Biszkopt przeklada sie masa?Bo na zdjeciach nie widze aby byl przekladany.Ale to chyba kazdy wykonuje wedlug uznania,tak mysle. No przeca nie robiłam sama, fotki wyszperane w necie! Zrobisz sama wg uznania i koniecznie pokaż swoje dzieło :P Ja bym miala problem z masa... bo niby jak zrobic zielona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Do masy białej dodajesz barwnik spożywczy zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilenka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dzięki Emilenko, że ściągnęłaś i wkleiłaś te zdjęcia. Będziemy wiedziały, jak robić krokodyla krok po kroku. A może masz dostęp do jeszcze innych torcików o nietypowych kształtach? Najlepiej też , jak wykonać po kolei. Proszę o dalsze zdjęcia. Pozdrawiam Cię serdecznie. Renia :P :P :lol: Kolejne nie są już tak urodziwe i proste w wykoniu. Podaję linka : http://perfect-cake-ideas.com/documents/clown.html Jeśli którejś sie coś uda proszę się koniecznie pochwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilenka Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Do masy białej dodajesz barwnik spożywczy zielony. nuu a inaczej sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Też nigdy nie robiłam zielonej masy ale można wcisnąć zielony pisak tortowy do zwykłej masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Mozna dodać soku ze szpinaku i uzyskamy piękny zielony kolor. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.