Dora35 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 3 szklanki cukini startej na grubszych oczkach 3 cebule starte lub drobniutko pokrojone 1 1/2 - 2 szklanek bułki tartej garść zielonej natki pietruszki pokroic 1/2 szklanki oleju 20 dkg sera żółtego startego 4 jajka (białka ubić na sztywno żółtka do masy) sól,pieprz,vegeta,słodka papryka wszystko dodać do smaku Wszystkie składniki wymieszać w misce na końcu dodać ubitą na sztywno pianę z białek.Piec w brytfance około 1 godziny w temp ok 200* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora35 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 dziś zrobiłam pasztet i wkleje kilka zdjęć jak on wygląda bo można go jeść na ciepło i zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia79 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Przepis spadł mi z nieba ;) Cukinii w ogródku w brud, npewno sie nie zmarnuje Dora35 dzięki na 100% wypróbuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora35 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 mam nadzieje że bedzie smakował ja dodałam do mojego pasztetu troche curry dostał ładnego kolorku takiego żółciutkiego i troche zmienił sie jego smak jak dla mnie to nawet jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Robiłam jakiś czas temu, przepis nieco inny bo bez sera żółtego, ale bardzo mi smakował i zjadłam prawie cały sama a zrobiłam z 1,5 porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zrobiłam pasztet ale nie miałam cukini to zastąpiłam ją patisonem. A tak wyszedł ciekawi mnie jak smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora35 Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 z patisonem nie robiłam tylko zawsze z cukinią ale jak widać można i z tym kiedyś słyszałam że podobno patisony mają smak zblizony do grzybów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.