minia51 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 1 paczka kleiku ryżowego 1 paczka margaryny 3jajka 1 szklanka cukru 4 łyżeczki kokosu cukier waniliowy 1 łyżeczka proszku do pieczenia Wykonanie Wszystko połączyć i wyrobić na stolnicy na gładką masę. formować kulki, spłaszczyć i zrobić dołek (tak jak kluski śląskie). W dołek włożyć dżem. Piec na złoty kolor. (ok 15 min) Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.