Skocz do zawartości

Sola Zapiekana Z Papryką


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Sola zapiekana z papryką

SKŁADNIKI: 0,5 kg filetów z soli, 1 zielona papryka, 1 czerwona papryka, 2 cebule, 5 ząbków czosnku, 1/2 litra kefiru, 1/2 pęczka koperku, tymianek, sól i pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Paprykę pokroić w paski, a cebulę i czosnek posiekać. Warzywa podusić na patelni i zalać kefirem wymieszanym z koperkiem. Doprawić do smaku tymiankiem solą i pieprzem. Połowę otrzymanego sosu wyłożyć na dno naczynia żaroodpornego. Ułożyć filety i zalać resztą sosu. Piec w piekarniku ok. 30 minut w temperaturze 200 stopni.

post-5244-1186383587_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.