Dorota Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dzięki Aniu, też fajny przepisik, skorzystam jak będę miała jeszcze gruszki, pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Robię podobnie jak Ania , tylko dodaję łyżeczkę octu na słoik . W nocy spadło sporo gruszek , zaraz sie nimi zajmę . Ostatnio robiłam tak -w dużym garnku zagotowałam syrop z cukru i wody + ocet do smaku i w to wrzuciałam gruszki , chwilę pogotowałam i do słoików , potem pasteryzacja 10-15minut . Są naprawdę pyszne , bo wczoraj otworzyłam słoik do obiadu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Też fajny sposób Figielku, dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ..jeszcze robię ostatnie gruszki jak jabłka do szarlotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Oo :) Ciekawy pomysł - dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiem_co Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Szarlotka...mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.