grumko Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Pasta jajeczna z sardynkami SKŁADNIKI: 4 jajka ugotowane na twardo ( rozdzielone na żółtka i białka ), puszka sardynek w oleju, mała cebula, 2-3 łyżki majonezu, po łyżce posiekanego szczypiorku oraz drobniutko pokrajanej czerwonej i żółtej papryki, sól i pieprz SPOSÓB WYKONANIA: Sardynki rozgnieść z olejem, utrzeć z żółtkami, majonezem, solą i pieprzem, wymieszać z drobno posiekanymi białkami, cebulą, szczypiorkiem i papryką i schłodzić. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.