Skocz do zawartości

Łosoś W Sosie śmietankowym


Gość rafaello

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rafaello

Skladniki:

6 stekow z lososia(okolo 150-200 gram kazdy)

0,5 litra smietany 30 %

5-6 zabkow czosnku

zupa w proszku z kurczaka,wegeta

biale polwytrawne wino,

sok z cytryny,

W formie,rozlozyc steki,jeden obok drugiego.W naczyniu do smietany, dodac sok z jednej duzej cytryny,utarty na drobno czosnek,wino okolo 120 ml.,3 luzki stolowe zupy w proszku,wszystko dokladnie wymieszac.

Zalac rybe,aby pokryla wszystkie steki,posypac odobina wegety,polozyc na wierzch kilka galazek pietruszki,pokrojonej w krazki czerwona papryke.Wstawic do nagrzanego piekarnika 220 stopni, na okolo 35-40 minut.((do momentu kiedy na wierzchu,bedzie delikatnie przypieczony kolor))

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.