grumko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Pasta jajeczna z tuńczykiem SKŁADNIKI: 4 jajka ugotowane na twardo (rozdzielone na żółtka i białka), puszka tuńczyka w oleju, 2 – 3 łyżki majonezu, 2 łyżki soku z cytryny, łyżka kaparów, puszka anchois, sól, pieprz, szczypta cukru SPOSÓB WYKONANIA: Żółtka utrzeć z tuńczykiem, majonezem, sokiem z cytryny i pieprzem, a potem wymieszać z posiekanymi kaparami, anchois i białkami. Doprawić do Samku solą i szczyptą cukru. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.