Skocz do zawartości

Pasta Jajeczna Z Tuńczykiem


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Pasta jajeczna z tuńczykiem

SKŁADNIKI: 4 jajka ugotowane na twardo (rozdzielone na żółtka i białka), puszka tuńczyka w oleju, 2 – 3 łyżki majonezu, 2 łyżki soku z cytryny, łyżka kaparów, puszka anchois, sól, pieprz, szczypta cukru

SPOSÓB WYKONANIA: Żółtka utrzeć z tuńczykiem, majonezem, sokiem z cytryny i pieprzem, a potem wymieszać z posiekanymi kaparami, anchois i białkami. Doprawić do Samku solą i szczyptą cukru.

post-5244-1188204433_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.