elmo_23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Znam ten przepis pod nazwą "szarlotka sypana", robiłam je w sobotę, ma pyszną chrupiącą skórkę i jest wyśmienite na ciepło z lodami, ale na zimno też jest pyszne zwłaszcza na 2 dzień jak spód zmięknie od jabłek. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Zrobiłem i mogę powiedzieć tylko jedno... PYCHA :grin: Sypkie sładniki podzieliłem na trzy części. Do jabłek dodałem cynamon i rodzynki,szarlotkę posypałem cukrem pudrem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 WOW...a jak smakuje po ostygnięciu Ty kusicielu? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Mmm... ale apetycznie wygląda Twoja szarlotka Maćku ;) Gratuluję udanego wypieku i życzę smacznego :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja również gratuluję i napewno wszyscy się cieszą że Maćkowi wszystko się udaje i do tej pory nic nie sknocił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amariel Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 no.... Wyglada fantastycznie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Po ostygnięciu smakuje równiez bardzo dobrze,jeżeli nie lepiej ;) Tak jak kiedyś pieczenie ciast było dla mnie czymś prawie niewykonalnym, teraz dzięki Waszym przepisom i radom,jest to dziecinnie proste :wink: Dziękuję za opinie i pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga123 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja tez znam ta szarlotke,jest przepyszna zwlaszcza na cieplo choc na zmno tez nie zla.Ja znam ja pod nazwa "zakalec", nie wiem dlaczego moze dlatego ze wyglada troche jak ...zakalec. ale ogolnie wysmienita!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.