Skocz do zawartości

Słodkie Drobinki


Kasiulek

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: - ryż (zależy od ilości osób) - budyń (ja najbardziej lubię malinowy lub wiśniowy) [ilość budyniu zależy od ilości ryżu] - mleko - cukier - 1 cukier waniliowy Gotować ryż na mleku. Gdy zmięknie dodać cukier (do smaku) i cukier waniliowy. Rozrobić budyń w niewielkiej ilości mleka. Gdy większość mleka wyparuję z ryżu (tak aby było można swobodnie mieszać, nie może być ścisła- na wierzchu musi być odrobinę mleka z gotowania) dolewamy szybko mieszając budyń. Podawać na ciepło lub zimno jak kto lubi :grin: Polecam!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.