arturro Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Kiedyś próbowałem zrobić kotleciki serowe... niestety z miernym skutkiem. Ser bowiem rozlał się po patelni i co prawda smakowało nieźle :P to jednak nie wyglądało najlepiej :P Znacie jakiś przepis, a może macie jakieś sprawdzone sposoby na to by się nie rozpadły i zachowały kształt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja robię kotleciki tak: twardy żółty ser kroję na plastry około 0,5 cm każdy, obtaczam je w jajku i bułce tartej. Rozgrzewam na patelni olej i wrzucam kotleciki. Smaże do uzyskania złotawego kolorku. Podaję z pikantnym ketchupem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela52 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ja natomiast robie tak,rozrabiam ciasto jak na nalesniki, tylko troche gesciejsze, ser kroje na plastry i obtaczam w ciescie i smaze na zloty kolor. Po usmazeniu polewam ketczupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.