Skocz do zawartości

Kotleciki Serowe, Panierowane.


arturro

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś próbowałem zrobić kotleciki serowe... niestety z miernym skutkiem. Ser bowiem rozlał się po patelni i co prawda smakowało nieźle :P to jednak nie wyglądało najlepiej :P Znacie jakiś przepis, a może macie jakieś sprawdzone sposoby na to by się nie rozpadły i zachowały kształt?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja robię kotleciki tak: twardy żółty ser kroję na plastry około 0,5 cm każdy, obtaczam je w jajku i bułce tartej. Rozgrzewam na patelni olej i wrzucam kotleciki. Smaże do uzyskania złotawego kolorku. Podaję z pikantnym ketchupem :P

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.