Skocz do zawartości

Kapusta Sałatkowa


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

Danusiu ona nie jest mocno kiszona, zrobiłam z jabłkami i jak przestanie fermentować to zaraz ją pasteryzuję. Poznaję po tym że nie muszę wyżymywać ręczników czy ścierek. Niekoniecznie trzeba to robić w słoikach, można w kamiennych garnkach albo w czymś innym do tego przeznaczonym tylko koniecznie trzeba czymś obciążyć i o tym wszyscy napewno wiedzą i następnie ponakładać do słoików i zapasteryzować.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Danusiu to naprawdę nas obydwie cieszy. Ja piekłam dwa razy sernik z 1 1/2 kg. twarogu z przepisu i nieudany był. Będę próbować poraz trzeci ale z mojego starego przepisu i bez spodu zrobię i muszę wykombinować żeby mi wyszły ładne kakaowe smugi. Zobaczę czy mi się teraz uda. Pozdrawiam Ciebie i małego Adasia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.