Skocz do zawartości

Zupa Z Topionego Sera


AnnaK

Rekomendowane odpowiedzi

20 dkg topionego sera 4 szklanki bulionu instant 4 łyżki kwaśnej śmietany vegeta lub sól Do gotującego bulionu włożyć kawałki serka i mieszać do całkowitego rozpuszczenia.Wlać śmietanę,doprawić.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

moze sprobuje twego przepisu, bo jest ciekawy...ja robie inaczej, w bulionie rozpuszczam ser topiony, najlepiej zloty ementaler (czy jakos tak) dodaje calkiem sporo czosnku (chyba ze ktos nie lubi wtedy mniej) posiekanego, a jak nie mam to nawet granulowany choc ma wtedy troche inny smak i zapach, oraz doprawiam zziolami prowansalskimi, w oddzielnym garnku gotuje makaron i tyle. przepis mi podala kiedys moja byla wspollokatorka, od tamtej pory szaleje za ta zupa :P jest tania i smaczna :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.