Lusia Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Składniki: - 50 dag pieczarek - 40 dag gotowanej piersi kurczaka lub indyka - puszka czerwonej fasoli - puszka kukurydzy - 5-6 jaj ugotowanych na twardo - biała częśc pora - ogórki konserwowe - majonez - pieprz , sól Pieczarki umys, zblanszować, osączyć , ostudzic i pokroić. Por pokroić w plasterki, ogórki i jajka w kostkę, pierś drobiowa w paski, Osaczyc fasole i groszek. Przygotowane skladniki wymieszać, doprawić sola i pieprzem. Pycha!! :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Lusiu napisałaś groszek odsączyć zamiast kukurydzy, można zmianę zrobić albo dodać jedno i drugie. Ja jak zrobię to z kukurydzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agjol Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A jak kroisz pieczarki w kostkę czy w paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Przepraszam za pomyłke, ma to byc z kukurydza, dostalam przepis z groszkiem, ale lepsza jest kukurydza A jesli chodzi o Pieczarki to w kostkę. mam nadzieję ze tez wam posmakuje :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.