grumko Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Pasta z tuńczyka z białym serem SKŁADNIKI: kostka (ok. 25 dag) białego sera, 2 jajka, 1 cebula, puszka tuńczyka w sosie własnym, majonez, przyprawa Delikat do mięs lub Vegeta, pieprz. SPOSÓB WYKONANIA: Jajka ugotować na twardo i drobno pokroić. Cebule drobno posiekać. Biały ser rozdrobić. Wymieszać wszystko z odcedzonym tuńczykiem dodając majonezu (1-2 łyżek stołowych). Dodać przyprawy Delikat lub Vegety. Do smaku doprawić pieprzem. Schłodzić. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.