grumko Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Proste grzanki z rybą SKŁADNIKI: 2 filety z ryby morskiej (np, mintaj, morszczuk) ok. 40 dag, kilka kromek chleba tostowego lub weka, chrzan, ser żółty, olej, masło SPOSÓB WYKONANIA: Filety pokroić na kawałki, przyprawić solą i pieprzem, usmażyć na oleju. Kromki posmarować masłem, położyć posmarowaną stroną na blaszce, na kromkach ułożyć po kawałku ryby, rybkę cienko posmarować chrzanem, na każdej położyć plaster żółtego sera. Zapiekać w piekarniku aż ser się roztopi. Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.