Skocz do zawartości

Pasta Serowo – Paprykowa


grumko

Rekomendowane odpowiedzi

Pasta serowo – paprykowa

SKŁADNIKI: 1 topiony serek, 2 łyżki sera białego, 1 jajo na twardo, 1/2 papryki, majonez, sól, pieprz

SPOSÓB WYKONANIA: Oba sery rozetrzeć widelcem, dodać majonez, pokrojone jajo i posiekana paprykę. Wymieszać i przyprawić do smaku. Schłodzić.

post-5244-1194103230_thumb.jpg

Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Pasta pyszniutka!! :grin: Właśnie ją zajadamy razem z Mężem. Troszkę zmodyfikowałam: zamiast papryki wkroiłam ogórka konserwowego i kilka marynowanych pieczarek, do tego szczypiorek i reszta jak w przepisie. Mniammm... Gorąco polecam ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pastę zrobiłam w sobotę. Tylko zamiast papryki dałam pokrojone w kosteczkę pieczarki marynowane. Bardzo nam smakowała - kanapki były inne niz zazwyczaj. Nastepnym razem dam paprykę lub ogórek kiszony. Bardzo polecam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.