teresap Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 To karpi mojego syna uwielbia go Idzie wigilia uważam że się przyda , jeśli spróbujecie jak się mówi nie pożałujecie Na dno naczynia żaroodpornego włożyć cebulki tak aby lekko przykryła dno, pokrojoną w krążki i 2 średnie marchewki też krążki no i karpia pokrojonego na porcje –wedle uznania lekko posypać wegetą i pieprzem . Wszystko zalać majonezem posypać żółtym serem 20 dag. Zapiec w piekarniku Można posypać zieloną pietruszką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Brzmi smakowicie, ale jak długo zapiekać i w jakej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Trzeba sprawdzać aby karp się nie rozleciał, ja zapiekam około 25 - 30 min. Jak pisałam wcześniej ja mam piekarnik tz. zielony i nie pokazuje temperatury ale 180-200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalovay Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 U nas zawsze byl karp pieczony z pieczarkami w srodku.Mniaaam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zapewniam Cię daovay że ten jest też - Mniaaam! Pozdrawiam i liczę że ktoś go wypuje wiem wiem na ŚWIĘTA - POCZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carolina0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 czesc dziewczyny , zrobilam ta potrawe, lecz nei z karpia , tylko z innych filetow rybnych, ....... potrawa byla dobra, lecz troche za slodka, ......... nie wiem czy to ta cebula robila, czy ten majonez............, jeszcze z pieczarkami chche wyprobowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witajcie Ja uważam Carolino że tu musi być karp żadna inna ryba , W najbliższym czasie podam łososia w sosie koperkowym i smak ten ma tylko łosoś mimo że sos stosuje do innych ryb ale to nie jest ten smak . A co do słodkości to można zmniejszyć marchewki POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.