Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Po obiadku przyjechaliśmy na działkę,mąż rozpalił w kominku i teraz już siedzę,piję herbatkę i przeglądam forum :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Siedzę przed komputerem i czekam aż wyrośnie ciasto,bo mąż zagniótł na bułki z mąki żytniej...nie wiem co to będzie,bo wszystko sypał na oko :) Później napiszę czy coś z tego wyszło :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A ja wróciłam z urzędu skarbowego i teraz kawka przy kompie w oczekiwaniu na obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Przeglądam forum, a dokładniej przepisy na pączki :razz: Doruniu, jak tam Wasze bułeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Muszę napisać,że wyszły nawet smaczne...nie było zakalca,ale były niskie,bo chyba za bardzo je spłaszczyliśmy...będą powtórki i może dojdziemy do wprawy :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Aha, no to się udały, bo najważniejsze, że były smaczne :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A ja zamiast pączków piekę chleb na własnym zakwasie żytnim.Doruniu...wrzuć przepis na te bułki. :razz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A ja zamiast pączków piekę chleb na własnym zakwasie żytnim.Doruniu...wrzuć przepis na te bułki. :razz: basga , plusik dla Ciebie za kultywowanie piekarniczych tradycji! Gdyby był to post na tablicy w facebooku kliknąłbym "lubie to" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Basiu nie mam konkretnego przepisu na te bułki,bo mój mąż mieszał wszystko na oko i jakoś wyszły bułki,będziemy udoskonalać je więc jak uda nam się upiec ładne wyrośnięte buły to podzielę się przepisem :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dwukropku-dzięki. :razz: Wreszcie udało mi się wyhodować dobry zakwas i chleb wyszedł pyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Wróciłam z zakupów,przygotowałam do obiadu i teraz popijam herbatkę przy komputerze :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Zajadam pączka i popijam kawą :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Praca, praca, praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Po obiadku poszłam z mama na ciuchowe zakupy i teraz siedzę przed komputerem i odpoczywam,bo trochę bolą mnie nogi,a jeszcze wieczorem na kije :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.