an69 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Inko jesteś niesamowita.Jak można usmażyć drożdżówki ?? Ano można, tak jak zrobić drożdżówkę bez wyrabiania...ten przepis dałam już tylu osobom,wszyscy pieką, polecają innym,dodają, cudują...dziś jadłam w formie malutkiej babeczki z jabłkiem w środku. Zainspirowałaś tyle osób. Bez zastanowienia w sobotę biorę się za ten smażony przysmak. Dziękuję i całuję Cię ogromnie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola32 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja pere dni temu tez przegladalam ten przepis Halinko i bylam zdziwiona,ze mozna drozdzowki upiec na patelni ale nie widzialam jeszcze wtedy zdjec.Bo u mnie na kompie jest tak,ze jak wchodze jako inny uzytkownik np.moj maz(bo nie chce mi sie przelaczac)to wtedy mam bez zdjec nie wiem czemu ale tak jest.I dzisiaj znow weszlam na twoj przepis na drozdzowki i zobaczylam i oczom nie wierze... Drozdzowki na 5 z + Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Aniu i Violu obiecałam i jeszcze dodam jeden przepis na ciasto ale nie drożdżowe i też pieczone na patelni, muszę zrobić i dodać zdjęcie. Jak kupię dołkownicę to dodam następny przepis i to też nie będzie ciasto drożdżowe. Dziękuję za ocenę i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzycielka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Halinko dzisiaj zrobiłam te drożdżóweczki-są pyszne.Polecam wszystkim.A pod spodem wynik mojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Lidko bardzo ładne drożdżówki i dziękuję za dobrą nowinę. Ja na drugi raz jak będę robić to dodam ciepłe mleko i będą miały jaśniejszy kolor bo się lepiej cukier rozpuści, mnie za szybko brązowiały, tak jak dałam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwoinka Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 O kurcze, ale cudne, aż ślinka leci na sam widok ;) Już nie mogę się doczekać końca postu...bo tyle tu jest pyszności, że aż nie wiadomo co wybrać :( Ale na pewno te smaczniutkie drożdżóweczki pójdą na pierwszy ogień, pozdrawiam cieplutko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.